Postreak/Gozokiak

Erreginaren besoa

Erreginaren besoa

Erreginaren Besoa, funtsean, krema irabiatuz eta marrubi freskoz betetako bizkotxo bat da.

Jaki Zuria

Jaki zuria

Kolonbiako gozoki tradizionala, azukre, behi-esne eta arroz-irin apur batekin egina. Caucako Haraneko produktu bereizgarria da, eta ia beti artisau-produktua da.

Kokadak

Kokadak

Kokada bere uretan egositako koko-gozoki bat da, forma biribileko azukrearekin.


«Obleas»

«Obleas»

Oblea kolonbiarrak arequipez, marmeladaz, gaztaz eta esne-kremaz beteta daude.

«Cholado»

«Cholado»

Freskagarri hori anana, haria eta eztiarekin goxatutako limoia nahastean zetzan, eta izotz ugari gehitzen zitzaion..

«Solteritas»

«Solteritas»

laranja koloreko galleta kurruskariak, krema leuna dutenak; ohikoa da koko birrindua gehitzea estra gisa.

«Bocadillo»

«Bocadillo»

Guaiaba-mamiarekin, azukre-kanaberazko panelarekin edo azukre finduarekin prestatzen den gozoa da, bijao, arto edo banana hostoetan bil daitekeena.